HARRASTESUUNNISTUS

HARRASTESUUNNISTUS

Suositut suunnistuksen harrasteryhmän harjoitukset jatkuvat jälleen elokuussa. Ryhmän tavoitteena on kehittää suunnistustaitoja mukavassa porukassa. Mikäli haluatte liittyä ryhmään tai haluatte lisäätietoa ryhmän toiminnasta, voitte laittaa viestiä osoitteeseen harraste@saloistenreipas.fi, niin kerromme lisää.

Harjoitukset aloitetaan maanantaina 7.8 klo 18.00 Raahen hiihtomajan maastossa, polkupainotteisella reitinvalinta harjoituksella.

Yleistä infoa suunnistuksen harrasteryhmästä.


Olemme suunnistusjaostossa pohtineet, miten voisimme kehittää harrastesuunnistusta seuramme alueella. Monissa seuroissa ympäri maata on viimeaikoina perustettu suunnistuksen harrasteryhmiä. Myös Saloisten Reippaaseen on perustettu oma suunnistuksen harrasteryhmä. Ryhmään voivat liittyä kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet, joilla on suunnistuksen perustaidot hallussa. Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää ja ylläpitää omia suunnistustaitojaan ympäri vuoden.


Ryhmään liittymiselle ei ole ikärajaa. Taitotaso olisi hyvä olla sellainen, että selviää iltarastien C-radan tasoisista harjoituksista. Harjoitukset pyritään suunnittelemaan niin, että kaikille löytyy oman taitotason mukainen harjoitus.

Ryhmälle on tarkoitus järjestää erilaisia harjoituksia ympäri vuoden. Ajatuksena on, että lähes aina harjoituksessa on mukana jonkinlainen kartta. Mikäli alueelle tulee vielä normaali luminen talvi, toteutetaan taviaikaiset harjoitukset olosuhteiden mukaan, mielikuvitusta käyttäen. Aina lumitilanteen salliessa pyritään järjestämään harjoitukset maastossa

.Jokaisessa harjoituksessa tulee olemaan jonkinlainen teema, jolla pyritään kehittämään suunnistustaitoja. Harjoituksen vetäjänä toimivat seuran aktiivisuunnistajat vuorotellen. Harjoituksia järjestetään vaihtelevasti noin viikon välein. Osa harjoituksista on tarkoitettu vain ryhmän jäsenille ja osa harjoituksista taas on sellaisia, joihin kuka vain voi osallistua. Ryhmään voivat ilmoittautua myös muut kuin seuran jäsenet. Seuran jäsenille ryhmä on ilmainen ja muille maksu on 30 euroa vuosi. Kaikille avoimiin harjoituksiin osallistuvat, ryhmään kuulumattomat maksavat harjoituksesta muutaman euron karttamaksun. Mikäli olet kiinnostunut harrastamaan suunnistusta mukavassa porukassa ympäri vuoden, ilmoittaudu ryhmään osoitteessa harraste@saloistenreipas.fi. Liitä mukaan puhelinnumerosi, koska ryhmälle luodaan oma whatsapp-ryhmä tiedottamista varten. Harjoituksiin ilmoittautumisia hallinnoidaan salreharrastesuunnistus.nimenhuuto.com sivustolla.

Lisätietoja antaa ryhmän vastaava, Harri Lammi 040 5074142

Saloisten Reippaan kiintorastit:

Hiihtomajan MOBO-rasteja voi käyttää myös kiintorasteina. Kartan voi ladata alla olevasta linkistä.

Kiintorastit Hiihtomaja 2023