Kilpailukalenteri ja kilpailuihin ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittaudutaan Suunnistusliiton IRMA-palvelussa. Kaikki kilpailut löytyvät IRMA:n kilpailukalenterista.

IRMA:n viralliset käyttöohjeet löytyvät Suunnistusliiton sivuilta. Alla on niistä supistettu versio. Lisäksi kuvalliset ohjeet löytyvät SSL:n tekemästä pdf:stä.

Ilmoittautuminen Irman kautta:

1. Kirjaudu IRMAan. (Kirjautuminen tapahtuu lisenssinumeron ja ensimmäisellä kerralla oletussalasanan avulla, joka on henkilötunnuksen loppuosa. Salasanan voit muuttaa.)

2. Valitse kilpailukalenterista se kilpailu, johon haluat ilmoittautua ja paina Ilmoittaudu.

3. Tee ilmoittautumisia painamalla Ilmoittaudu.

4. Valitse seuraavassa näytössä Ilmoittaudu itse, jos haluat ilmoittaa itsesi tai Ilmoita muita, jos haluat ilmoittaa muita. Voit ilmoittaa sekä itsesi että muita samalla kertaa.

5. Valitsemalla Ilmoittaudu itse omat tietosi tulevat ikkunaan suoraan näkyviin. Valitsemalla Ilmoita muita, pääset lisäämään käyttäjähaun kautta muita ilmoitettavia henkilöitä ikkunaan.

6. Määritä seuraavaksi valitsimiesi henkilöiden sarja, johon heidät ilmoitetaan. Se tapahtuu valitsemalla sopiva sarja alasvetovalikosta.

7. Henkilöt on automaattisesti merkitty ilmoitettaviksi kaikille päiville monipäiväisen kilpailun tapauksessa. Rukseja voi tarvittaessa poistaa. Ilmoittautumisportaiden auki ollessa on myöhemmin mahdollista ilmoittautua myös sellaiselle päivälle, jonka on ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla jättänyt tekemättä.

8. Kun kaikki halutut henkilöt on valittu ilmoitettaviksi ja sarja- sekä ilmoittautumispäivävalinnat ovat kohdallaan, jatketaan ilmoittautumista kohti osanottomaksujen maksamista painamalla Jatka.

9. Osallistumismaksujen osalta valitaan ilmoitettavien kohdalle ruksi kohtaan ”Seura maksaa”. Seura maksaa osanottomaksut nuorille kaikkiin Irman kautta ilmoittauduttaviin kilpailuihin. Aikuisille seura maksaa osallistumismaksut SM-kisoihin ja kotimaisiin viesteihin. Tämän lisäksi maksetaan osallistumiset suunnistus kisoihin 200€ asti ja hiihtosuunnistuskisoihin 100€ asti.

10. Ilmoittautumiset hyväksytään ja siirrytään maksamaan painamalla Hyväksy ilmoittautumiset.

11. Mikäli haluat siirtää maksut seuran hoidettavaksi valitse Kyllä.

12. Painettuasi Kyllä, seuralle siirretyt ilmoittautumiset siirtyvät seuran maksettaviksi.

13. Mikäli maksat joitakin maksuja itse, lisäohjeet löytyvät yllä olevan linkin takaa.

14. Kun olet valmis, ilmoittautumisesi näkyy kilpailun ilmoittautuneiden listalla, joka löytyy painamalla kilpailukalenterissa kyseisen kilpailun nimeä.

Huom! Ilmoittautumista
ei voi tehdä ellei lisenssiä ole maksettu. Lisenssi maksetaan
henkilökohtaisesti www.suomisport.fi sivun
kautta.

Suomisportista saatava henkilökohtainen
Sportti-id numero tulee jokaisen itse tallentaa tietoihinsa IRMAssa. Vain sillä tavoin tieto lisenssin olemassa olosta siirtyy IRMAan ja ilmoittautuminen kilpailuihin onnistuu. Aikaisempina vuosina kilpailleilla on jo olemassa IRMAn käyttäjätunnus.

Jos kohtaat ongelmia, niin ota yhteyttä Panuun osoitteeseen panu.peisa(at)gmail.com tai 040 727 6394. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen suunnistusjaosto(at)saloistenreipas.fi

ILMOITTAUDU AJOISSA JA PERU ESTEEN TULLESSA, SILLÄ ETHÄN AIHEUTA YLIMÄÄRÄISIÄ KUSTANNUKSIA SEURALLE.