Avoin Pohjois-Pohjanmaan AM-keskimatka

Tervetuloa suunnistamaan Pohjois-Pohjanmaan AM-keskimatkan kilpailuun Pyhäjoelle 6.5.2023. Tarjolla on hyvää suunnistusmaastoa niin kilpasarjoissa kuin myös kuntosarjoissakin.

Tulokset ja lähtölista

AM-kisojen kilpasarjoihin voi osallistua myös ilman
lisenssiä. Irman kautta ilmoittautumiset kilpasarjoihin ja kuntosarjoihin voi
ilmoittautua myös paikanpäällä. Kuntorastien lähdöt alkaa myös 12:00

Kisakeskukseen järjestetty lapsille muksula.

Kilpailukutsun löydät tästä linkistä- Kilpailukutsu

Kilpailuohjeen löydät tästä linkistä - Kilpailuohje

Lisenssittömät, joilla ei ole IRMA-tunnuksia, voivat ilmoittautua osoitteeseen aki.aunola@saloistenreipas.fi.


Tiedote 30.4.

"

Tiedote. AM-Keskimatkan kisat, La 6.5.Hyvät Suunnistajat, kuten olette ulkoillessa huomioneet, talvi ei ole vielä poistunut. Maastossa on viimepäivien sääolojen johdosta lunta, vanhaa sekä uutta siinä päällä. Kilpailupäivänäkin maastossa tulee vielä lunta olemaan, etenkin varjoisilla ja soisteisilla maastopaikoilla, kalliot todennäköisesti kerkeävät sulaa avoimiksi, kuten viikko sitten jo olivat. Kilpailu tullaan silti järjestämään.

"

"

Ratamestarin lasunto:

Tervetuloa suunnistamaan Pyhäjoen hiihtomajan pienipiirteiseen avokallioiseen maastoon. Radat on suunniteltu keskimatkan luonteen mukaisesti; tarkkoja rastipisteitä ja erimittaisia rastivälejä. Maasto on märkä ja luntakin löytyy erityisesti suojaisilta metsäurilta sekä tiheistä ja varjoisista paikoista. Huomioikaa kallioiden liukkaus. Lasten radat lähtevät kilpailukeskuksesta. Huoltajilla ja vanhemmilla on hyvät mahdollisuudet seurata lasten lähtöä ja maaliintuloa. Lasten radat tukeutuvat pururataan. Alueella on myös frisbeegolf -ratoja. Aikuisten radat lähtevät uudelleen kartoitetulta, pitkään suunnistuskäytöstä poissaolleelta alueelta. Kartta on selkeälukuinen ja ajantasainen.

Nautinnollisia suunnistushetkiä raikkaassa kevätsäässä!
-Pauli Tilvis

"


Pyhäjoen AM-kisojen suunnistusmaasto alkaa paljastua lumikerroksen alta hyvää vauhtia.Kuva isompana. Kuva 1