Joukkuekisa 10 km & 21 km (Kolmen parhaan samaa joukkuetta edustavan yhteisaika, sekajoukkueet mahdollisia)
Aikuiset 5 km (miehet ja naiset samassa sarjassa, vain arvontapalkintoja)
Nuoret 5 km (1998-2004 syntyneet, vain arvontapalkintoja)

Aikataulu:

9.00 Kisatoimisto aukeaa

Kisamateriaalin nouto viimeistään 30 minuuttia ennen omaa lähtöä. Materiaali on mahdollista hakea kisatoimistosta (Harakkamäen koulu: Harakkamäentie 14, Pattijoki) myös perjantaina 26.6. klo 16-19 välisenä aikana. Varsinkin Raahessa tai lähialueilla asuvia pyydetään hakemaan materiaalinsa jo perjantaina ruuhkien välttämiseksi.

10.45 Siirtyminen lähtöalueelle (10 ja 21 km)

11.00 Lähtö 21 km

Mahdollisen suuren osallistujamäärän ja kapean juoksupolun takia lähdöt porrastetaan tarvittaessa noin 100-150 juoksijan eriin ruuhkien välttämiseksi. Ensimmäinen erä lähtee klo 11.00 ja seuraavat erät viiden minuutin välein. 21 kilometrin matkan sijat 1-3 miehissä ja naisissa jaetaan ensimmäisen erän maaliintulojärjestyksen mukaan. Kärkisijoja tavoittelevien kannattaa ilmoittautua ensimmäiseen erään. Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää toiveensa lähtöerästä.