Eero Mannilalle SM-kultaa

28.03.2015

Eero avasi Reippaan mitalitilin kotikisoissa. Sarjassa M14 kilpaillut Eero äityi hurjaan hiihtovauhtiin ja kun ammuntakin sujui mukavasti (sakot 1+2) niin Eero ehti maaliin lähes kaksikymmentä sekuntia toiseksi tullutta nopeammin.

Myös muut reippaalaiset menestyivät hienosti kotikisojen paineista huolimatta. N13 sarjassa Elli oli 23. ja Kerttu 32. M13 sarjassa Kalle oli sijalla 26., Miska 31., Jaakko 32., Mikael 32., Viljami 37., ja Ville 40. N14 sarjassa Loviisa oli 15., Hilla 16. ja Ida 19. M14 sarjassa Eero voitti ja Veikka oli kahdeksas. M15 sarjassa Elias oli 15, ja Juho-Eemil 21.

Miesten 17-sarjassa Lauri Mannila oli hienosti neljäs, vaikka makuupaikalla asentovirhe toi viisi sakkokierrosta. N19 sarjassa Vilma oli 16. M19 sarjassa Aapo hiihti viidenneksi kun taas N21 sarjassa Riikka oli seitsemäs. Peltoniemen Lauri oli M21 sarjassa viides ja Juha-Matti oli miesten sarjan 24.